Tekrama ingatlan csapatkép
A Tekrama
A Tekrama csapata kicsi, de annál szenvedélyesebb. A közös küldetés hajtja előre: szeretnénk megreformálni az ingatlan adásvétel piacát.
Mint mindenkit, minket is sok olyan ismerős, barát és rokon vesz körül, akik az elmúlt 1-2 évben eladtak vagy vettek lakást, házat, telket, nyaralót. Kivétel nélkül mind ugyanazt mondták el nekünk: EZ ÍGY NEM JÓ!
Mi pedig úgy döntöttünk, hogy ahelyett, hogy csendben ülünk és úszunk az árral, meghallgatjuk, hogy mit mondanak az emberek, és létrehozzuk azt az online ingatlan adásvételi oldalt, mely megkönnyíti az emberek életét.
Hogyan?
1.
Aki a Tekrama segítségével értékesíti ingatlanját, sokat takarít meg. Nálunk a rendszerhasználati díj bruttó 0.99% - szigorúan apróbetű nélkül.
2.
Nálunk online lehet megtekintési időpontokat foglalni. Miért jó ez? Azért, mert így sokkal könnyebb lesz megszervezni és észben tartani a napodat.
3.
Online ajánláttételi lehetőség. Átlátható. Biztonságos. Könnyen kezelhető. Megkímél a kínos helyzetektől.
4.
Ingatlanokkal kapcsolatos tanácsok egy helyen. Nem érthetünk mindenhez. Viszont a szakmai tanácsadóink igen, és ők pont a legjobb tanácsokkal látnak el ingatlanokkal kapcsolatos ügyes-bajos dolgokban.
Tehát, kik vagyunk mi?
Egy csapat elszánt szakember, aki létrehozott egy olyan ingatlan adásvételi oldalt, mely a felhasználók érdekeit szolgálja.
Mivel a Tekrama Ingatlan oldalát valóban neked készítjük, ezért szeretnénk, hogyha kapcsolatban maradnál velünk. Érdekel a véleményed, ötleted, gondolataid. Oszd meg velünk, írj nekünk!
Izgalmas hírekért, ingatlanokkal kapcsolatos tippekért, ötletekért kövess minket a közösségi oldalakon!
Ha pedig kockázat nélkül tennél egy próbát, regisztrálj nálunk, nézz körbe, kezdj eladni.
Mi mindvégig ott leszünk melletted!
Te Otthonod. Te Pénzed. Te időd.
Mi ebben hiszünk.
Tekrama ingatlan logo